Je hebt geen flash geïnstalleerd
 
 
     
 

‘Op 10 oktober 2007 is mijn boek over dertig jaar lief en leed binnen de omroep Veronica verschenen. 'Herinnert u zich deze nog?' gaat over het nog veel spannender tijdperk van de VOO ná de periode op zee. Hieronder vind je een aantal publicaties en ook recensies, besprekingen en links naar andere webstekjes waar dit boek besproken wordt.

 
     
 
     
 

 


 
 

Uitgeverij ASPEKt heeft het boek ongewijzigd uitgebracht. Je krijgt dus het volledige verhaal, ongecensureerd en vol met onthullende verhalen. ‘Herinnert u zich deze nog’ zal je beeld rondom het beroemdste mediamerk in Nederland voorgoed doen veranderen.

‘Hier’kun je het interview horen wat ik op de dag van de release hield op BNR Nieuwsradio met Harmke Pijpers.

RTL Boulevard zoekt natuurlijk alleen verhalen over seks en BN'ers en ze vroegen maar weer 'ns (gaap) naar ... Caroline Tensen. Zoek het filmpje op donderdag 11 oktober 2007.

Ook Fok.nl vindt de seksverhalen leuk. Ook te checken als Podcast!

Op het online interviewkanaal, ook te ontvangen via de kabel-tv en satelliet Het Gesprek zit ik een uur aan de tafel maar pas in de laatste 20 minuten gaan we in een moordtempo door het boek.

Arjen Lubach, zelf radiomaker én schrijver, krijgt nog meer tijd in VPRO's De Avonden (tegenwoordig verstopt op Radio 6)

Andere artikelen vind je hier: ‘Wat heeft De Snijderman nog meer geschreven?’

Let op: ‘hier’ wordt ook mijn eerste boek, Rap Van Fortuin', over de ontstaansgeschiedenis van commerciële omroep in Nederland, geheel digitaal ontsloten. Het boek is uit 1997 en is nergens digitaal verkrijgbaar. Mooi en uniek materiaal over een nog weinig gedocumenteerde fase uit de Nederlandse mediawereld!

 
 
   
   
   
   
 
 
(C)Arjan Snijders 2006-2007 | Design by Yellow Lemon Tree